... сè се поправа со POXIPOL®

Покажи ја својата креативна страна - прикажи како го употребуваш POXIPOL® за поправка или „Направи сам“ проект, прикачи ја фотографијата тука или објави ја јавно на Instagram користејќи го хаштагот #ПоправиСам или #POXIPOLMK и освој вредносен ваучер од 3.000 денари!

Добитници