Pаботилница
POXIPOL®

POXIPOL® е совршен сојузник за вашите идеи.

Работилницата POXIPOL® е делот во кој ќе споделиме идеи да ги направиме оние поправки за кои е потребна сила, отпорност и квалитет.

Важно е да знаете како да ги подготвите површините и како да ги извршите поправките.

Како да го поправите радијаторот на автомобилот?

Погледнете

Како да поправите или обновите градинарска светилка?

Погледнете

Како да ги зацврстите држачите за полици на ѕидот?

Погледнете

Како да поправите тенџере?

Погледнете

Како да поправите керамички мијалник?

Погледнете

Како да поправите метална клупа за градина?

Погледнете

Како повторно да изработите навој во дрво и да поправите шарка?

Погледнете
Дали сакате да споделите поправка што
сте ја направиле со POXIPOL®?

Испратете ни видео или фотографии од вашата поправка, кажете ни како ја изработивте поправката и ние ќе ги објавиме.
Како да го направите ова?
Едноставно е: снимајте го и пратете ни го видеото преку email со наслов: „Јас го користам POXIPOL® “, внесете ги вашите лични податоци за да можеме да ве контактираме, и ако нашите експерти го одобрат, ние ќе ги објавиме со вашето име на нашата веб-страница и на социјалните мрежи.
Email: Poxipol@poxipol.com.mk

Што друго може да поправите со POXIPOL®?

Репарирање на рачки како што се ножеви.

Поправка на шарките на шкафовите, кујнските елементи, вратите.

Монтирање на шарки на кујнски елементи.

Лепење на мијалници од инокс за мермерни површини.

Лепење и репарирање на искршени делови од мермерни или дрвени работни површини.

Склопување, поправка, фиксирање и спојување на дрвени делови од мебел или метални парчиња, особено погодни за обновување и заварување на делови подложни на значителна тежина и стрес, како што се латофлекс ребра и греди во кревети, ногарки на маса, фотелји, столчиња.

Поправка на дрвени или метални врати и прозорци.

Поправање на куки, типли и завртки за тешки предмети и украси.

Co POXIPOL® може да се врши монтирање, поправка, прицврстување и спојување делови од мебел од дрво или делови од метал.

Поправка на дрвени или метални врати и прозорци со POXIPOL®.

Прицврстување закачалки со типли и шрафови за закачување тешки предмети и украси.

Поправка на резервоари за вода од цементни влакна.

Поправка на рамката на огледалата.

Поправка на сливовите за миење.

Пополнување и поправка на пукнатини во мијалници и бањи.

Поправање на несовршености и пополнување калапи од алуминиум или железо.

Поправка на стебла, гитара, гигли и други музички инструменти.

Фиксирање на рачки на алатки како што се лопати, чекани, плакати.

Сјајување на мермерни и гранитни блокови.

Производство на нишки.

Реставрација на скулптури, статуи и споменици.

Поправање на куки и држачи на sидови за висиње на тешки предмети.

Спојување и лепење на клупата.

Спојување и поправка на градинарски мебел во метал, дрво, цемент.

Поправка и обновување на вазни, саксии, големи порцелански предмети, фонтани и декорации за градина.

Поправка на цемент, гипс или мермерни структури, како што се статуи или лајсни.

Спојување на цементни цевки за одвод или олуци.

Поправање и зацврстување на куки, типли и полици за висечки предмети, алати и тешки украси за градина.

Поправка на скршена алуминиумска цевка на базен за миење базени (поради неговата сложеност, ова ќе биде еден од случаите во кои ќе ја опишеме правилната постапка „чекор по чекор“, генерирајќи засилување во шупливата рачка и каде е скршена : дрвена шипка ќе биде поставена во внатрешниот дел и ќе биде прикачена со POXIPOL® на цевката, зацврстувајќи ја областа и спречувајќи повторно да се пробие во тој дел).

Поправање на метли, четки, фен за подови.

Поправка на трупови со брод.

Реставрација на каросеријата.

Зајакнување и заварување на споеви во возила.