Pаботилница
POXIPOL®

Работилницата POXIPOL® е делот во кој ќе споделиме идеи да ги направиме оние поправки за кои е потребна сила, отпорност и квалитет.

Важно е да знаете како да ги подготвите површините и како да ги извршите поправките.
Користењето на POXIPOL® е многу лесно.

Можете да го поправите вашето омилено тенџере со транспарентен POXIPOL®. Го препорачуваме за поправки на кои им треба поестетско и уредно завршување.

ЧЕКОР 1

Исчистете ги површините што треба да се залепат за да нема прашина, маснотии или нечистотија.

ЧЕКОР 2

Измешајте ја мешавината со транспарентен POXIPOL®.

ЧЕКОР 3

Нанесете го на површините што треба да се спојат.

ЧЕКОР 4

Составете ги деловите заедно и држете ги споени 10 минути.

Погледнете повеќе поправки co

Дали сакате да споделите поправка што
сте ја направиле со POXIPOL®?

Испратете ни видео или фотографии од вашата поправка, кажете ни како ја изработивте поправката и ние ќе ги објавиме.
Како да го направите ова?
Едноставно е: снимајте го и пратете ни го видеото преку email со наслов: „Јас го користам POXIPOL® “, внесете ги вашите лични податоци за да можеме да ве контактираме, и ако нашите експерти го одобрат, ние ќе ги објавиме со вашето име на нашата веб-страница и на социјалните мрежи.
Email: Poxipol@poxipol.com.mk

Репарирање на рачки како што се ножеви.

Поправка на шарките на шкафовите, кујнските елементи, вратите.

Монтирање на шарки на кујнски елементи.

Лепење на мијалници од инокс за мермерни површини.

Лепење и репарирање на искршени делови од мермерни или дрвени работни површини.

Склопување, поправка, фиксирање и спојување на дрвени делови од мебел или метални парчиња, особено погодни за обновување и заварување на делови подложни на значителна тежина и стрес, како што се латофлекс ребра и греди во кревети, ногарки на маса, фотелји, столчиња.

Поправка на дрвени или метални врати и прозорци.

Поправање на куки, типли и завртки за тешки предмети и украси.

Co POXIPOL® може да се врши монтирање, поправка, прицврстување и спојување делови од мебел од дрво или делови од метал.

Поправка на дрвени или метални врати и прозорци со POXIPOL®.

Прицврстување закачалки со типли и шрафови за закачување тешки предмети и украси.

Поправка на резервоари за вода од цементни влакна.

Поправка на рамката на огледалата.

Поправка на сливовите за миење.

Пополнување и поправка на пукнатини во мијалници и бањи.

Поправање на несовршености и пополнување калапи од алуминиум или железо.

Поправка на стебла, гитара, гигли и други музички инструменти.

Фиксирање на рачки на алатки како што се лопати, чекани, плакати.

Сјајување на мермерни и гранитни блокови.

Производство на нишки.

Реставрација на скулптури, статуи и споменици.

Поправање на куки и држачи на sидови за висиње на тешки предмети.

Спојување и лепење на клупата.

Спојување и поправка на градинарски мебел во метал, дрво, цемент.

Поправка и обновување на вазни, саксии, големи порцелански предмети, фонтани и декорации за градина.

Поправка на цемент, гипс или мермерни структури, како што се статуи или лајсни.

PСпојување на цементни цевки за одвод или олуци.

Поправање и зацврстување на куки, типли и полици за висечки предмети, алати и тешки украси за градина.

Поправка на скршена алуминиумска цевка на базен за миење базени (поради неговата сложеност, ова ќе биде еден од случаите во кои ќе ја опишеме правилната постапка „чекор по чекор“, генерирајќи засилување во шупливата рачка и каде е скршена : дрвена шипка ќе биде поставена во внатрешниот дел и ќе биде прикачена со POXIPOL® на цевката, зацврстувајќи ја областа и спречувајќи повторно да се пробие во тој дел).

Поправање на метли, четки, фен за подови.

Поправка на трупови со брод.

Реставрација на каросеријата.

Зајакнување и заварување на споеви во возила.