Пакувања
POXIPOL®

POXIPOL® е достапен во различни пакувања кои одговараат на вашите потреби.

Тоа е епоксидно лепило во пакување со две туби и самопрочистувачка подлога што ја олеснува неговата подготовка и примена.
За 10 минути лепи широк спектар на материјали.

Метален 10 минути.


Одлично лепило со карактеристики слични на
метално заварување, достапно во пакувања од:

Транспарентнен 10 минути.

Ce препорачува за поправки со естетската
завршница достапно во пакувања од:

Погледнете повеќе поправки во работилницата POXIPOL®

Дали сакате да споделите поправка што
сте ја направиле со POXIPOL®?

Испратете ни видео или фотографии од вашата поправка, кажете ни како ја изработивте поправката и ние ќе ги објавиме.
Како да го направите ова?
Едноставно е: снимајте го и пратете ни го видеото преку email со наслов: „Јас го користам POXIPOL® “, внесете ги вашите лични податоци за да можеме да ве контактираме, и ако нашите експерти го одобрат, ние ќе ги објавиме со вашето име на нашата веб-страница и на социјалните мрежи.
Email: Poxipol@poxipol.com.mk