Како да се користи
POXIPOL®?

POXIPOL® е вашиот најголем сојузник за поправки.

Тој е брзо, отпорно, издржливо, лесно за употреба двокомпоненто епоксидно лепило; за 10 минути поправа широк спектар на материјали.

Потребно е да се следат следниве чекори.

Дозирање

Се ставаат еднакви делови од компонентите А и Б.

Мешајте

Мешајте додека не добиете хомогена боја.

Апликација

Нанесете ја смесата на една од површините што треба да се соединат и држете ги притиснати 10 минути.

Самопрочистувачка подлога

За да се олесни мешањето на POXIPOL® 10 минути, малите и средни пакувања вклучуваат самопрочистувачка подлога за мешање.

Оваа подлога е изработена од посебен материјал кој спречува лепење на производот. Пред употреба, одвојте го апликаторот. За повторна употреба, треба само да ја отстраните исушената смеса.

Погледнете повеќе поправки во работилницата POXIPOL®

Дали сакате да споделите поправка што
сте ја направиле со POXIPOL®?

Испратете ни видео или фотографии од вашата поправка, кажете ни како ја изработивте поправката и ние ќе ги објавиме.
Како да го направите ова?
Едноставно е: снимајте го и пратете ни го видеото преку email со наслов: „Јас го користам POXIPOL® “, внесете ги вашите лични податоци за да можеме да ве контактираме, и ако нашите експерти го одобрат, ние ќе ги објавиме со вашето име на нашата веб-страница и на социјалните мрежи.
Email: REEMPLAZAR@poxipol.com.mk