За
долготрајни
врски

За
долготрајни
врски

За
долготрајни
врски

За
долготрајни
врски

Што е POXIPOL®?

POXIPOL® е 2-компонентно епоксидно лепило со голема јачина и издржливост.

Лесно се подготвува и користи и се стврднува за само 10 минути. Со POXIPOL® можете да залепите најразлични материјали: метал, цемент, грнчарија, дрво, мермер, стакло, бетон, цемент со влакнести примеси, керамика, гранит и порцелан.

POXIPOL® е идеален за поправки во домот, работилницата, автомобилот, за работа, хоби и занаети.

Дознајте за пакувањето на POXIPOL®

Дознајте повеќе за нашите производи

Често поставувани прашања

На која температура POXIPOL® има најголема отпорност?
Најголема издржливост има на собна температура.
Прикажи друго прашање
Прашање 1 од 11